FYSISKE FORHOLD

Lions Kollegiet er beliggende på Tuborgvej 181 og ligger støjsvagt ca. 100 meter inde i terrænet.

Der er grønne områder i nærheden. Du kan finde en kiosk ca. 400 meter fra Lions Kolleget. Ligeledes ligger Nørrebrocentret ca. 2 km væk, medens biografer, museer m.m. skal besøges i og omkring Københavns centrum ca. 6 km fra Lions Kollegiet.

Ud over bil kommer man til og fra os med bus samt S-tog. Emdrup Station er det trafikale knudepunkt og ligger ca. 300 meter fra vores hovedindgang.

Lions Kollegiet består af hovedbygning fra 1972 der er indrettet til 72 beboere.

Lions Kollegiet har etableret ude miljøer med forskellige sanse stimulerende tiltag i form af buske, blomster og vandmiljø. Man kan opholde sig i gårdhaverne når vejret tillader det, og der er muligheder for både at være i solen og hygge sig under parasoller.

I hovedbygningen findes ligeledes køkken, cafe og rekreativt område samt administrations- og faglederkontorer. Der forefindes ligeledes ekstra badefaciliteter, vaskerum, teknisk afdeling m.m..

Centret

Boligen

Genoptræningscenter

Grænsende op til hovedbygningen ligger vores genoptræningscenter. Det har en række moderne træningsfaciliteter, der anvendes af både interne og eksterne brugere, og hvor varmtvandsbassinet tillige kan lejes af øvrige interessenter.

Genoptræningscentret har følgende anvendelsesmuligheder:

  • Varmtvandsbassin
  • Træningslokaler
  • Sanserum
  • Handicapbowling
  • Træningskøkken
  • Undervisnings- og mødelokaler med AV-muligheder

Boligen

De 72 boliger er fordelt over 7 afdelinger, med 11-13 boliger i hver afdeling.

Den enkelte bolig er på ca. 28 m2, og har særskilt toilet og badeværelse. Til den enkelte afdeling er der køkken/fællesrum tilknyttet. Alle boliger har udgang til gårdhave eller svalegang. Opvarmning af boligerne sker ved levering af fjernvarme. Vedrørende brandsikring er der monteret røgalarm i boligen. Der er installeret antennestik med tilslutning til fælles antenneanlæg.