Vi skifter navn til Lions Neurocenter

04.07.2023
Vi har valgt at skifte navn til Lions Neuroscenter. fordi vi synes at dette navn er mere retvisende i forhold til hvem vi er.

Pr. 30/6 har vi valgt at skifte navn til Lions Neuroscenter. Det nye navn er mere retvisende i forhold til hvem vi er og den højt specialiserede behandling og støtte, vi tilbyder mennesker med erhvervet hjerneskade.

Alt andet er uændret. Vi er fortsat en selvejende institution og center for erhvervet hjerneskade. Vi driver Fase 3 bo- og rehabiliteringstilbud og Fase 4 botilbud med aktivitets- og samværstilbud. Og som et at få centre i Danmark har vi faciliteter og medarbejdere, der kan hjælpe brugere med de mest komplekse, erhvervede hjerneskader.   

Lions indgår fortsat i vores navn, ligesom vores tilknytning til Lions Danmark og de danske Lions Klubber. Det minder os også om de værdier, vi har været drevet af siden 1981, hvor vi først overtog bygningerne på Tagensvej.

Takket være vores højt specialiserede tilbud, bliver brugere i dag visiteret til os fra hele landet på vores to adresser: Lionshus og Verahus. Her bliver man mødt med respekt og omsorg af ca. 240 medarbejdere samt de fysiske faciliteter og det solide faglige fundament der skal til, for at tilbyde individuelle forløb til hver enkelt bruger.